Verschillende soorten shirt bedrukking

Een eenduidig tenue gaat al terug sinds de middeleeuwen. Door met een groep of meerderheid een zelfde tenue te dragen zorgt de groep voor herkenning en voor een groepsgevoel. Sinds jaar en dag dragen bepaalde groepen die ergens bij (willen) horen shirts die hetzelfde zijn. Een manier om verschil aan te geven is door een geheel andere kleur shirt te dragen. Denk aan voetbal waarbij een oranje team tegen een team in een zwart shirt speelt. Een andere manier is door een eigen shirt ontwerp en bedrukking te verzinnen. Vandaag bespreken we verschillende gelegenheden waarbij shirt bedrukking van pas kan komen. Hopelijk zorgt deze blog voor inspiratie. Zie jij meer mogelijkheden tot shirt bedrukking, laat deze dan vooral achter in de comments van deze blog!

Werkkleding

De meeste mensen werken 8 uur op een dag. 40 uur per week ben je full time bezig met jouw baan. Een grote groep mensen vindt het dan ook van belang zich verbonden te voelen met werk. Ze vinden het belangrijk dat hun werk er toe doet en dat zij iets bijdragen op hun werk. Door op werk een groepsgevoel te creëren kan een werkgever er voor zorgen dat hun werknemers een extra stapje doen voor hun werk. Werkkleding bedrukken zorgt dus niet alleen voor herkenning maar ook voor saamhorigheid. Daarnaast is het bedrukken van werkkleding een goede manier van marketing. Door een herkenbaar logo en een slogan op je werkkleding te bedrukken zal de naamsbekendheid van een bedrijf automatisch verbeteren.

Shirt bedrukken voor een vrijgezellenfeest

Iemands bruiloft is vaak de mooiste dag van zijn leven. De hele dag in het centrum van de aandacht staan bij al je vrienden en familie. Vaak sta je daar wel met een enorm punthoofd want de dag ervoor heb je jouw vrijgezellenfeest gehad. Iedereen heeft wel eens een hele groep vrouwen in bruidsjurken of mannen in Duitse outfit op een bierfiets voorbij zien komen. Vaak zijn dit groepen die een vrijgezellenfeest vieren. Ook hier is het dragen van zelf ontworpen en bedrukte T-shirts een veelvoorkomende trend. Vaak zijn de bedrukking grappig bedoelt en valt de gene die in het huwelijksbootje stapt extra op.

Voetbalshirt bedrukken

Wanneer het nieuwe voetbal seizoen voor de deur staat zie je veel voetbalfans het t-shirt bedrukken van hun favoriete voetbalclub. Wie wilt er nou geen voetbalshirt met zijn eigen achternaam of de naam van zijn favoriete speler op zijn rug.